TONY ROBBINS ROMANIA

Acasa  |   Experiente   |  Blog   |   Despre

Cateva cuvinte depre Tony Robbins ...

ANTREPRENOR, FILANTROP, AUTOR DE BEST SELLER-URI, #1 LIFE & BUSINESS COACH

TONY ROBBINS ESTE ANTREPRENOR, FILANTROP, AUTOR DE BEST SELLER-URI, RECUNOSCUT CA #1 LIFE SI BUSINESS COACH

Tony Robbins este autor a sase dintre cele mai bine-vandute carti din lume, inclusiv al celor mai recente New York Times best seller-uri, UNSHAKEABLE: Your Financial Freedom Playbook and MONEY: Master the Game, tradusa si in limba romana cu titlul, BANII: Stapaneste Jocul. De-a lungul carierei sale, Tony a impactat pozitiv vietile a peste 50 milioane de oameni din peste 100 de tari prin programele sale de formare video si audio. El a creat primul program program de dezvoltare personala si profesionala din lume iar la seminariile sale live au participat, peste 4 milioane de persoane.

Tony Robbins este fondator si in mai mult de treizeci de companii din diferite industrii, variind de la industria tehnologica (Realitatea virtuala) si industria de sport (Liga Intai de Fotbal American) pana la evenimente si turism, inclusiv un resort & spa cotat #1, in Insulele Fiji. Cifra de afaceri insumata a acestor companii depaseste 5 miliarde de dolari.

Tony Robbins a fost inclus de Accenture ca fiind unul dintre cei "Top 50 de intelectuali de afaceri din lume"; de Harvard Business Press ca unul dintre "Top 200 Business Guru", iar de American Express ca fiind unul dintre "Top Six Business Leaders in World ". Articolul din coperta magazinului Fortune Magazine la numit "CEO Whisperer" și a fost numit în topul celor mai puternice 100 de persoane din lume în domeniul finanțelor globale timp de doi ani consecutivi. A aparut pe coperta revistei Fortune Magazine iar titlul articolului este intitulat "CEO Whisperer". 


Timp de doi ani consecutiv, Tony a fost inclus in topul celor mai puternice 100 de persoane din lume în domeniul finantelor globale.

"Urmandu-si misiunea de a impacta viata a milioane de oameni, Tony a facut diverse parteneriate catre companii disruptive din zona serviciilor financiare."

Serviciile sale de coaching si programele sale au atins si ajutat vietile a personalitati de marca din industria muzicala cum ar fi Aerosmith, Green Day, Usher si Pitbull. Miliardari  si oameni de afaceri precum magnatul casinourilor Steve Wynn si fondatorul Salesforce.com, Marc Benioff se numara printre cei care ii cauta sfaturile si il apeleaza pentru servicii de coaching. 

Tony Robbins este si un filantrop foarte activ. Prin parteneriatul incheiat cu Feeding America, a oferit pana acum în ultimii doi ani peste 200 de milioane de pachete de hrana celor care nevoisi si si-a propus ca pana in 2025 sa furnizeze un miliard de pachete de hrana. A inititat si sustinut, de asemenea, diverse programe in peste 1500 de scoli, 700 de închisori si 50 000 de organizatii de servicii si adaposturi pentru saraci. Tony ofera apa proaspata la 100.000 de persoane pe zi, în India, in scopul preventiei bolile cauzate de apa, factorul #1 cauzator al bolilor mortale la copii in aceasta tara.

Actualmente, Tony locuiește în Palm Beach, Florida, impreuna cu sotia sa, Sage Robbins.

VIDEO

play

Ce ne "impinge" zi de zi sa facem ceea ce facem? Ce ne determina actiunile? Urmareste-l pe Tony si afla raspunsul din cel mai popular video de pe TED Talk...

play

Arunca o privire la trailler-ul I Am Not Your Guru si vezi singur cum destinele unor oameni isi pot schimba cursul in doar 6 zile ...

play

Tu pentru ce esti recunoscator? Te gandesti, macar o data pe zi sa iti exprimi recunostinta in vreun fel? Aprecierile si recunostinta sunt cheile unei vieti implinite...

CARTILE LUI TONY ROBBINS IN LIMBA ROMANA

Mesaje de la un prieten. Un ghid simplu si rapid despre cum sa preiei controlul asupra propriei vieti, Carte
Ed. Act si Politon, 2017

Banii: Stăpânește jocul –  7 Pasi Spre Libertatea Financiara ,
Carte tiparita, Ed. Act si Politon 2016

Banii: Stăpânește jocul –  7 Pasi Spre Libertatea Financiara ,
eBook Download (format descarcabil),
Ed. Act si Politon 2016

Unshakeable: Your Financial Freedom Playbook, 
Cartea in limba romana In curand ....

Trezeste uriasul din tineCum sa preiei controlul destinului tau mental, emotional, fizic si financiar,
Carte, Ed. Act si Politon, 2017

Trezeste uriasul din tineCum sa preiei controlul destinului tau mental, emotional, fizic si financiar, Audiobook
(3 CD-uri, Ed. Act si Politon, 2017

Trezeste uriasul din tineCum sa preiei controlul destinului tau mental, emotional, fizic si financiar,
eBook Download (format descarcabil
,Ed. Act si Politon, 2017

Putere Nemarginita - Stiinta dezvoltarii personale, Audiobook (2 CD-uri)
Ed. Act si Politon, 2017

Pasi uriasi. Schimbari mici cu efecte mari. 365 de idei pentru autocontrol,
Ed. Curtea Veche Publishing, 1999

Deciziile sunt cheia schimbarii (audiobook, vol 1 si 2)
Ed. Audiosfera 2007

Descopera FORTA din tine
carte, 2 Volume
Ed. Curtea Veche 2002

Putere Nemarginita - Stiinta dezvoltarii personale,
Carte tiparitaEd. Amaltea 2001

TONY ROBBINS IN PRESA

"Te provoc sa faci din viata ta o opera de arta. Te provoc sa te alaturi acelori grupuri de oameni care traiesc ceea ce ii invata pe altii, care fac ceea ce spun."

- TONY ROBBINS

Copyright @Tony Robbins Romania 2017

Disclaimer  |  Privacy