TONY ROBBINS ROMANIA

Acasa  |   Experiente   |  Blog   |   Despre

ELIBEREAZA PUTEREA DIN TINE

UNLEASH THE POWER WITHIN

EXCEL LONDON | 11 - 14 APRILIE 2019

Evenimentul lui Tony, Unleash the Power Within, a fost apreciat si prezentat in ... 

Vrei sa afli mai multe despre evenimentul
 Unleash The Power Within?

Conecteaza-te astazi cu un reprezentant Tony Robbins Romania, specialist in strategii si performante personale

Va respectam confidentialitatea! Adresa dvs. nu va fi vanduta sau imprumutata unei terte parti. 

MAXIMIZEAZA-TI SANATATEA

Afla strategii psihologice si nutritionale eficiente pentru a-ti intari si mentine un sistem imunitar puternic. 

INVATA SECRETELE BOGATIEI

Invata cum sa identifici si sa elimini convingerile limitative legate de bogatie, astfel incat sa cunosti abundenta adevarata.  

CREAZA-TI RELATII DE CALITATE

Desavarseste-ti abilitatile de creare a raportului si de influentare care te vor conduce la eficienta maxima ca lider, ca partener, ca om de afaceri si ca parinte.

CE SPUN O PARTE DIN ROMANII PARTICIPANTII LA UPW ...

IOANA ADINA PREDOIU,  Sales Manager

"Am 37 de ani, lucrez in vanzari de 13 ani si ma preocupa dezvoltarea personala de tot cam atatia. Am participat la evenimentul Unleash the Power within -Tony Robbins- organizat de Hi Performance Italia in septembrie 2011 la Rimini din curiozitate, nevoi personale si o mare pasiune pentru cunoastere.


Unleash the Power Within este un seminar EXTRAORDINAR care merita trait si re-trait de fiecare data cand viata cuiva nu se intampla asa cum si-a imaginat. Anthony Robbins reusete sa te faca sa-ti evaluezi viata bucata cu bucata si sa-ti scrii singur un nou scenariu.
Un eveniment care prin energia, experientele traite acolo timp de 4 zile,


intrebarile puse de TR, fire walk experience si depasirea limitelor te motiveaza sa iti schimbi viata spre mai bine.


UPW este un seminar incomparabil. (am participat la multe alte evenimente cu autori faimosi la nivel mondial de dezvoltare personala) Unleash the Power Within este ENERGIE PURA, este distractie, este bucurie, este provocare pura si este CRESTERE.


Oricine participa poate sa isi extraga din aceste 4 zile extraordinare tot ce are nevoie pentru a merge mai departe cu viata sa la superlativ. Anthony Robbins va da aripile de care aveti nevoie pentru orice schimbare.

Asteptati-va la Ne-asteptat!"

IRINA GHERGHILESCU,  Trainer, Autor

"Pentru mine UPW nu se poate compara cu nimic. Adica, trairile, experienta de a-ti depasi limitele odata cu mersul pe carbuni incinsi, si ... toate click-urile pe care le faci de fiecare data... Plus ca este acel proces de vreo doua ore numit Procesul Dickens care te duce pe axa de trecut, prezent si viitor si iti curata o multime de credinte limitative si rani ale trecutului... E fenomenal! 


Gandeste-te ca sunt peste 7.000 de suflete, toti canta, danseaza si se distreaza in acelasi timp in cele 4 zile de curs... Vorba lui Liviu (Pasat), e "un fel de discoteca de 4 zile in care nu obosesti sa inveti, sa sari si sa canti continuu."

Asta, DA ENERGIE!


Astea sunt motivele pentru care as merge AN DE AN  la UPW. Liviu a fost pana acum de 6 ori, eu, de 2 ori."


ALINA BARBU, Antreprenor, ExtraVacanta Tour

„As dori sa gasesc cuvintele potrivite pentru a putea descrie experienta celor 4 zile traite alaturi de TONY ROBBINS si echipa sa …


Cuvintele parca sunt insa goale si nu pot reda in totalitate energia simtita de mine, alaturi de ceilalti 6999 de participanti la acest eveniment.


Daca m-as gandi la un singur cuvant, acela ar fi … OUTSTANDING !!!


Multumesc TONY ROBBINS pentru trairile ultimelor zile, multumesc prietenilor dragi care m-au insotit in aceasta Calatorie minunata: Mihaela Tatu, Dani Ela G, Isac Claudia , Anamaria Olos, Eliza Nitescu, Monica Ion, Adrian Iacob, Alin Isac, Liviu Olos!


Va sunt recunoscatoare!”

Unleash the Power Within este un eveniment despre deblocarea acelor forte interioare care te pot ajuta sa depasesti orice limita si sa iti creezi acel nivel de calitate superioara a vietii pe care ti-o doresti si pe care o meriti. Sper ca te vei alatura grupului de romani care vor merge pentru cele 4 zile, lucru care iti ca schimba viata pentru totdeauna. Iar acest lucru te va ajuta sa accesezi propriile cai ale succesului si maretiei. Pentru noi, echipa Tony Robbins Romania, ca si pentru Tony, va fi o placere sa va insotim in aceasta calatorie si sa va servim! 

@Tony Robbins Romania 2017, Toate drepturile rezervate!

Disclaimer  |  Privacy